czepiasz sie kolego - most strzelił bo koła za duże
31" jak wszyscy wiedzą to dużooo za dużo na aluminiowy most tak ??? tak....
most nie jest napreżony na środkowej łapie - wchodzi elegandzko bo no jest łapa dogięta żeby to się zgrało z przednim obniżeniem
a co do latania -- to myślmy logicznie - skoro z tyłu jest przykręcony "na stałe" to pracuje tyle co na "fabrycznej" poduszcze, więc nie mamowy żeby jakoś mega latał przód tył, jedynie jest taka opcja że chodzi po 2mm więcej na strone ale to jest i tak mniej niż jakbym miał np rozpiżdżone gumy od łap mostu, więc nie wiem w czym problem
wg mnie jest to sprawdzone rozwiązanie, ja tak latam odkąd podniosłem geo, były różnego rodzaju katorgi, i wszystko wytrzymywało, a to że most strzelił to tylko i wyłącznie "wina kół", które no oderwały się od ziemi i z gazem w podłodze opadły
a po waszemu wychodzi na to że nie liczy się wielkość kół tylko właśnie most strzelił przez to że tak go obniżyłem..

ale ja sie tam nie zamierzam kłócic z ludźmi którzy no nie mają pojęcia jak to wygląda w rzeczywistości i też nie wiedzą jak jeżdżę

a jeśli już tak lecisz że no pierw chwale się obniżeniem a zaraz potem pokazuje jak strzelił most to powinieneś równiez dodać foto w jakich okolicznościach strzelił ten most

(i to nie jest tak jak rozumujesz ze tego samego dnia obniżyłem most i tego samego dnia most strzelił

obniżony był jak już pisałem od początku liftu geo, a strzelił w dniu kiedy próbowałem konkretnie auto na 31" gdzie w tą właśnie górę na 26" wlatywałem bez problemu i o dziwooooooo

most nie strzelił a obniżony był tak samo hmm.. dziwne coo ?? normalnie nie do wiary... )