No i założyłem
zawieszenie lovells 2" i oponki 225/70r16...Cooper discoverer AT3....Jestem zadowolony,że tym razem nie kupiłem mt-ków...bo moja teraźniejsza vitka bedzie też czasami jeździć w dłuższą asfaltową trasę....i te cichutkie at-ki są miodzio...ale też w terenie(błotko, doły,piach) radzą sobie doskonale..... są wspaniałą alternatywą(są lepsze i tańsze) dla przereklamowanych bfgoodrich at...
(wcześniej w swoich suzukach miałem bfgoodrich mt, bfgoodrich at,kumho kl71 i kumho 78....)
Z racji swojego zawodu i hobby codzienność mojej vitki to drogi gruntowe,żwirowe i błotniste o każdej porze roku...między nimi trochę asfaltu...
Dzięki temu bezpiecznemu rozmiarowi 225/70r16 koła mają dużo miejsca w nadkolach, odległości od rantów są oki i nie ma szans na żadne obcierki np. o ramę.... także przy dużych dołach i przy maksymalnym skręcie...
Jest to bardzo ważne szczególnie w zimie i na wiosnę , gdy nadkola są oblepione śniegiem lub błotem...nie blokują się gdy na mrozie wszystko zamarza...
Etap wariacji tj.zakładania wszystkiego na max. mam za sobą i dzięki temu nie ponoszę kosztów późniejszych awarii i komplikacji...Ale jeśli ktoś chce podnieść na max i włożyć max opony i będzie ciął błotniki(nadkola)...aby uzyskać jeszcze 5-10mm wyżej niż mam ja to proszę bardzo...nie moje pieniążki...
Ps. . .dla lansu to można naprawdę wysoko, ale wtedy to tylko jazda na wprost i na równiutkim asfalcie
Pozdrawiam