suzuki.info.pl

Wszystko dookoła vitary i nie tylko (:
Dzisiaj jest śr maja 07, 2025 2:47 am

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
1" - młody upalacz

Partsclub.pl to sklep, który delikatnie mówiąc pogrywa sobie ze mną. Kupiłem od Nich włącznik świateł cofania, zapłaciłem za niego. Przysłali mi włącznik świateł stopu, poradzili, żeby odesłać.....i tak czekam...piszę maile....dzwonię....nawet telefonu nie chcą odebrać.....nieco się denerwuję....:) Jakieś pomysły na rozwiązanie sytuacji, może ktoś bliżej zna ten sklep. Za pomoc serdecznie dziękuję:)

3" - błotołaz
Awatar użytkownika

a masz jakiś paragon? fakturę? cokolwiek co potwierdza zakup u nich?

1" - młody upalacz

Nie pytaj:) Miałem odesłać razem z produktem....ale ostatnio coś przebąkiwali, że odeślą...jeżeli tak to odszczekam wszystko co napisałem wcześniej, jeżeli nie to nie polecam:)

1" - młody upalacz

Ufff....minęły prawie dwa miesiące...i....przysłali:)

0" - piaskownica

Sklepu jako takiego nie znam, jadnakże przypuszczam, że też nie jest za ciekawie. O to historyjka z warsztatu partaczeclub.pl

za wymiane amorów tarcz hamulcowych plus klocki ( wszytsko na jedną oś!!) zapłaciłem 1800PLN. przy odbiorze auta zauważyłem świecącą się kontrolke od ABS. Z tym problemem miałem zgłosić sie następnego dnia o 9 rano. czekałem na auto do 13 00 kontrolka nadal sie świeci, mam rozwalone nadkole. pan z serwisu stwierdził, że kontrolka paliła sie już wcześniej.!!!! Jako mechanik pracuje tam kelner którego widziałem wcześniej w restauracji!!! - poważnie!! - NIE POLECAM ZDECYDOWANIE - mechanicy dopiero sie uczą niestety na błedach... - brak mechaników z doświadczeniem !!! Przyjechałem sprawnym autem- wyjechałem bez ABS i z rozwalonym nadkolem.

Obok mnie stała srebrna toyota ( chyba corolla) która przyjechała na wymiane żarówki... dobrą godzinę ją tam katowali rozrusznikiem, traktowali kompem itp. - nie odpalili... :-)

drugiego dnia zatrzasneli kluczyki w odpalonym aucie !!! - to wszystko wydarzyło sie naprawde - wiem że to nie wiarygodne ale tak było!!! Pozdrawiam

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00