Sklepu jako takiego nie znam, jadnakże przypuszczam, że też nie jest za ciekawie. O to historyjka z warsztatu partaczeclub.pl
za wymiane amorów tarcz hamulcowych plus klocki ( wszytsko na jedną oś!!) zapłaciłem 1800PLN. przy odbiorze auta zauważyłem świecącą się kontrolke od ABS. Z tym problemem miałem zgłosić sie następnego dnia o 9 rano. czekałem na auto do 13 00 kontrolka nadal sie świeci, mam rozwalone nadkole. pan z serwisu stwierdził, że kontrolka paliła sie już wcześniej.!!!! Jako mechanik pracuje tam kelner którego widziałem wcześniej w restauracji!!! - poważnie!! - NIE POLECAM ZDECYDOWANIE - mechanicy dopiero sie uczą niestety na błedach... - brak mechaników z doświadczeniem !!! Przyjechałem sprawnym autem- wyjechałem bez ABS i z rozwalonym nadkolem.
Obok mnie stała srebrna toyota ( chyba corolla) która przyjechała na wymiane żarówki... dobrą godzinę ją tam katowali rozrusznikiem, traktowali kompem itp. - nie odpalili...
drugiego dnia zatrzasneli kluczyki w odpalonym aucie !!! - to wszystko wydarzyło sie naprawde - wiem że to nie wiarygodne ale tak było!!! Pozdrawiam