Planuję przełożyć boczki drzwi + sterownik szyb + przełączniki szyb. Korby wylatują, nie potrzebne. Do tego dojdzie centralny zamek.
Efekt końcowy ma być taki, że z pilota mają się zamykać drzwi i tylna klapa a szyby za pomocą dodatkowego modułu domykać.
W rachubę wchodzi jeszcze uchylny dach (kupiłem już ten element od Daihatsu Ferozy i w sobotę montuję), podświetlane schowki (mam dwa), podświetlanie drzwi na krańcach (potrzebuję w nocy) i polepszenie światła w kabinie (chyba walnę dodatkową lampkę koło lusterka wstecznego).
Czujnik ciepła zewnętrznego.
Walczę jeszcze z dachem ze "Skawiny" bo skubany skrzypi niemiłosiernie na wertepach. Obecnie podłożyłem filcowe podkładki pod metalowe łapy i trochę lepiej ale gumy z dachu trą o metal i przez to wszystko trzeszczy. Do tego kombinuję jak zrobić podgrzewanie tylnej szyby.
Zastanawiają mnie te tylne drzwi, będę musiał dokupić jakiś chiński siłownik i dorobić druty.
Ogólnie mam coś namieszane w elektryce bo w samochodzie od cholery jest wolnych wtyczek, nie ma czego pospinać.
W boczkach przy tylnych nadkolach jest po jednej (dwużyłowe), podejrzewam ,że na głośniki. Dwie mam pod kierownicą, no i jeszcze jedna po zdemontowaniu schowka pasażera pomiędzy konsolą radia a wiatrakiem, lata luzem. Co to za ustrojstwa?!
Ogólnie kupa grzebania mnie czeka nad drobnymi duperelami, ale to dobrze odsapnę trochę od baby