czy ktos moze rozwinac ten temat ze sterownikiem i jakos nakierowac mnie ?? w tamtym tygodniu zatankowalem do vitki benzyne i od tego czasu pojawil sie problem zauwazylem ze gorzej zaczeła zapalac i po kilku dniach chcialem przepalic na benzynce i co .. tracila moc ... az gasła ... ( powtarza sie scenariusz z ubieglego roku mialem to samo tyle ze wtedy problerm sie rozwiazał sam po jakims czasie tyle ze pogrzebalem troche przy kabelkach od lektrozaworow itp itd tam gdzie zasniedziale to poczyscilem i jakos w maju juz chodzila ladnie .. ) obecnie przychodzi mi do glowy cos takiego vitka nie jest garazowana i mozliwe ze cos tam przyjmuje wilgoc bo w tamtym roku tez o tej proze roku sie dzialo :/ nie mam pojecia pomocy panowie
Edit:...
Cyba znalazłem przyczyne to sterownik .. w moim przypadku to STAG -L jest w kiepskim stanie :/ i chyba bedzie potrzebowal reanimacji .. zaraz dodam fotki

tutaj przy tym pionowym ukladzie scalonym na wszystkich nozkach bialy nalaot

tutaj widac ze dostala sie woda i jedna polowa calkiem zardzewiała wiec bedzie trzeba "odnowic luty"

a tutaj interesuje mnie czerwony przełacznik z dwoma pstryczkami a na nim jest napisane ON hmm