Jeszcze raz odnośnie blokad w mojej vitar ce po co i dlaczego dla ciekawych tego tematu .
więc jest tak zgadza się jest to moje jedyne auto ,, rodzinne i nie tylko !!! ,,
wygląda to z mojej strony tak ,, nie jeżdżę nim na zakupy może czasami nie jeżdżę nim dla szpanu to na pewno nie stać
mnie na utrzymanie Patrola ale ,, używam mojego autka jako takie uniwersalne auto ponieważ jako terenówka spalanie
jest do przyjęcia nigdy mnie nie zawiodło kupione od Holendra który był jej pierwszym właścicielem i dbał o nie bardzo ,
tak ja teraz również . nigdy mnie nie zawiodło przejechałem nim w ciągu 3 lat 30 tyś z poważnych awarii ale nie takich z
którymi nie mógłbym dojechać do celu to wymieniona pompa wodna klocki hamulcowe wymiana tarcz z przodu oraz
zregenerowana przekładnia kierownicza i pompa wspomagania wymienione kompletne sprzęgło oraz uszczelniacz wału
na wyjściu ze skrzyni to tyle z poważnych awarii reszta to tylko moje zachcianki typu poniesienie auta założenie
dobrego sprzętu hi fi pancerne zderzaki made in home opuszczony przedni most itp. patrząc na to z tej strony zależy
mi na jak najmniejszej awaryjności dala tego ta blokada ponieważ często jest tak że rano niedziele uderzam z
chłopakami
którzy również mają vitary << ,, ponadubdzać ,, przepraszam za słownictwo ale to taki slang >> w terenie a jest to teren
najróżniejszy i tu zaczyna się męska rywalizacja kto gdzie dalej wyjedzie i kto nie będzie musiał być wyciągany takie to już
hobby błoto wciąga i tu zaczyna się problem z blokadą może teraz będzie co niektórym lepiej to zrozumieć że blokada
jest mi jednak bardzo potrzebna a przede wszystkim mało awaryjny przedni most !!! bo po ostrym nadub... przychodzi
czas na popołudniowy wypad z rodzinką na łono natury zapinam wtedy bagażnik na koło zapasowe na 3 rowery i dalej
jazda ..... reasumując jest to takie uniwersalne małe autko rodzinne a z racji tego że w tym roku wybieram się znów na
Krym a tam naprawdę jest gdzie pojeździć to nie daje mi to spokoju i w końcu chciałbym coś jakąś blokadę założyć ...
nie wiem czy nie przy nudziłem ale już tak mam pozdrawiam Jankins .....

szefie polecam zaznajomic sie troche z interpunkcja.