suzuki.info.pl

Wszystko dookoła vitary i nie tylko (:
Dzisiaj jest ndz maja 04, 2025 2:39 am

Strefa czasowa UTC+01:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
Moderator
Awatar użytkownika

Silnik: J20A>Electric, H27A
Model: Cabrio,XL7
Rok prod.: 1998
BFG ALL TERRAIN i nie chce widziec zadnej innej w przypadku 50/50, oblecialem zime, oblecialem chorwacje, pojezdzilem po skalach, pojezdzilem po piasku, oczywiscie w bloto nawet nie ma co porownywac, ale do tego co Ty chcesz to polecam, mam w 2 autach i nie zamienie, owszem - wydalem 2 klocki na opony, ale wiem ze przez nastepne 4-5 lat nie bede musial ich zmieniac bo sie france prawie wogole nie zdzieraja

kolesie z nowego targu tez maja czasami w fajnej cenie, opony4x4.pl chyba, oczywiscie gumy ktore koledzy podali wczesniej - danthe, radzik maja porownanie, chlopy troche juz pojezdzili i wiedza co pisza, jak masz kase bierz BFG AT, wydasz ja raz i masz problem z glowy, jak chcesz troche przyoszczedzic to to co koledzy proponowali, natomiast nie pchaj sie w MT skoro pycisz po asfalcie wiecej ( ja wiem ze sie da na MT`kach, tez tak jezdzilem . . . wiem, wiem . . . ;] )

Site Admin
Awatar użytkownika

Silnik: J20A
Model: Cabrio 2.0 JLX
Rok prod.: 1998
vaiker pisze:
BFG ALL TERRAIN i nie chce widziec zadnej innej w przypadku 50/50, oblecialem zime, oblecialem chorwacje, pojezdzilem po skalach, pojezdzilem po piasku, oczywiscie w bloto nawet nie ma co porownywac, ale do tego co Ty chcesz to polecam, mam w 2 autach i nie zamienie, owszem - wydalem 2 klocki na opony, ale wiem ze przez nastepne 4-5 lat nie bede musial ich zmieniac bo sie france prawie wogole nie zdzieraja

kolesie z nowego targu tez maja czasami w fajnej cenie, opony4x4.pl chyba, oczywiscie gumy ktore koledzy podali wczesniej - danthe, radzik maja porownanie, chlopy troche juz pojezdzili i wiedza co pisza, jak masz kase bierz BFG AT, wydasz ja raz i masz problem z glowy, jak chcesz troche przyoszczedzic to to co koledzy proponowali, natomiast nie pchaj sie w MT skoro pycisz po asfalcie wiecej ( ja wiem ze sie da na MT`kach, tez tak jezdzilem . . . wiem, wiem . . . ;] )

Ewentualnie troche tańsza alternatywa to Generel Grabber AT2 - znajomy ma w Jeepie i sobie chwali.

2" - starszy bagiennik

BFG ALL TERRAIN mam w GV i wiem że mam 4x4 i w zimę i w lato :mrgreen:

Gdy śmigałem na szosówkach to byle trawka ,kałóża i ciagle ebd tyrkało przy ruszaniu , zimówki jak robiło się trochę cieplej piszczały :evil:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

2" - starszy bagiennik
Awatar użytkownika

Silnik: J20A
Model: GV
Rok prod.: 1999
Wiem, ze BFG AT to bdb opony, postanowilem jednak ze nabede KL71 215/75/15... vitka to nie jedyne moje auto i chce sie nia bawic, lubie błoto a na ATkach w terenie gdzie jezdze jest slabo... lessy/glina/podmokłe łąki, wąwozy, koleiny...
Np.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W zimie po prostu bedzie trzeba bardziej uwazac, na asfalcie podobno nie sa tak glosne... Dzieki za info, pzdr

BMW R 1100 GS '99

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+01:00