witek pisze:
nie zgodzę się z wypowiedziami że stag 300 jest zły to jest jedyna rozsądna instalacja bardzo dobrej jakości ( oczywiście trzeba to dobrze zamontować )
ktoś pisał że stag jest zły ?
weź pod uwagę że stag to tylko sterownik, bez dobrych wtrysków i reduktora wiele nie zdziałasz
i to jest największa bolączka tego systemu, bo wszystko zależy od wiedzy gazownika, a z tym różnie bywa
Cytuj:
a co do instalacji BRC to nigdy bym nie założył - kosmicznie drogi serwis i oczywiście wszystkie regulacje tylko w wybranych zakładach
a jakieś przykłady ? bo jak widzę nie miałeś BRC, a opinie masz wyrobioną
mam brc, nic nie wiem o "kosmicznie drogim serwisie" za przegląd po 15kkm zapłaciłem 50zł ! z filtrem fazy lotnej - to jest drogo ?
podpięcie pod kompa i regulacja kosztuje tyle samo dla każdej sekwencji, tzn 50zł
a co do wybranych zakładów, nie wiem jak u Ciebie, ale w Krk każdy większy zakład ma autoryzację BRC, więc w czym problem
jedyny minus to taki że oficjalnie nie dostaniesz softu, ale ma to też plus, że żaden "kazek" bez autoryzacji BRC nie założy tej instalacji
staga mogę nawet ja jutro zakładać
i same graty są dość dobrej jakości, wtryski wytrzymują spokojnie 100kkm, żeby takie wtryski dołożyć do staga, to instalacja wyjdzie w podobnej cenie
no i gwarancja, 2 lata bez limitu kilometrów, realizowana w całej PL, to też atut