Sławku ale ile Ty masz już praktyki z Vitarami...

I nie wierzę że zanim nie doszedłeś do 10 DANA

w kwesti obchodzenia się z przednim napedem nie padło pare półosiek obudowa alu itd
JA na oponie Fedima Exstreme 31 z LR płamałem 4 półoski i to między przegubami a wcale nie katowałem a do cisnienia było mi daleko.Nie wiem może nie umie jeździć a może poprostu była zła konfiguracja(cieżka opona stalowa felga 8 cali -standardowe półoski miedzy mostem a piastami).Wszyscy których znam z LR z przodu i o których słyszałem wcześniej czy później albo wyciagają LR albo sprzedają auta

.
Artur źle Cię zrozumiałe i myślełem że wybuchł Ci przegub(określenie ukrecił uzywam czy to wybuchnie przegub czy ukreci sie półoska).Pozatym uważam że bez LR by Ci sie to nie stało
Tym co pisze chciałbym by Nowi i Ci obecni unikneli błędów które wiele kosztują(czasu i pieniędzy) a bynajmniej nie nabawili sie traumy związanej z przednim napedem bo znowu "ukrecili".
Sławku co do jazdy Viertarką pewnie nie masz sobie równego.I wierzę że jeździłeś co zreszta widziałem na 33 BF MT z standardowym napedem i LR z przodu i nic nie urwałeś czy ukreciłeś.Ale chyba nie wierzysz że jak ktoś włoży 33 cale nawet bez LR z przodu wczesniej czy później nie ukreci

Nauka kosztuje
Co do Nowego LSD to oczywiście że lepiej Nowe niż używane.Tylko czy jest LSD do Vitary do przodu na półoski 26??