Witam, wszystkich, przepraszam, ze tak szybko wtargnąłem na to forum, ale mój tata wylukał dziś tę furę:
http://moto.allegro.pl/grand-vitara-2-5 ... 45726.htmla jutro mam gdzieś podjechać do warsztatu i ja obejrzeć. Ogólnie mam pytanie co o niej sądzicie? Może ktoś z Szanownych Forumowiczów oglądał?
Z moich obserwacji:
- auto bezwypadkowe, obleciałem czujnikiem i wszystkie elementy w oryginale
- piękny dźwięk V6!!!
- "zapadnięty" przycisk od podgrzewania szyby
- świruje centralny zamek
- jest ciężarowa- dwa miejsca, ale za niewielką dopłatą do tej ceny dostaniemy oryginalne fotele zgodne z tapicerką auta.
- gotowa do rejestracji w tej cenie
- podejrzana cena jak na rocznik, chyba że 2.5 V6 jest jakimś wadliwym sinikiem?
- opony na "sobotki"
Ogólnie sprzedający wporzo, nie jakiś cwaniaczek, zgadza się na przegląd w warsztacie gdzie sobie życzę- jeśli ktoś kojarzy jakiś na Sadybie w Wawie to proszę o jakiś namiar. Samochód będzie miał na 99% instalkę gazową. Wersji TD jakoś ładnej nie mogłem upatrzyć, a warunkiem podstawowym da taty jest
ZIELONY kolor. Oglądaliśmy też Hondy CR-V ale same padaki, a na droższą ojca nie stać. Są f-ry i książka serwisowa potwierdzająca przebieg ale jutro jeszcze ją dokładniej przejrzę. Z tego co kojarzę to jest tam łańcuch rozrządu, jak często się go wymienia?
P.S czy podając vin w serwisie też można to sprawdzić?