z fochem to cie ponioslo
powiedzialbym raczej uwaga trudne slowo "sarkazm"
coz mozna powiedziec "nie czaje" ??
jasne ze nie.... i nie wychylam sie z pytaniami co do niektorych zwrotow ktore mi sa obce tylko zbieram wiedze (czytam) zeby nie wyjsc na glupka i goscia co wchodzi z butami na gotowe i trzeba mu na tacy podac odpowiedzi
dla mnie obce sa zwroty zwiazane z 4X4
tak jak dla wielu z was obcy jest jezyk jak to mowicie plaskaczy
- P28 HONDATA S300
- procedura startu
- słupek GREDDY
- boost(pamięć)
- EGT
- sterowanie doładowaniem APEXI AVC-R
- resistorbox
- short shifter
- spiek 3 gen
- reg. cisnienia AEROMOTIVE
- listwa paliwowa AEM
- wtryskiwacze RC 1000ccm
- przewody engin w stal. oplocie 10/8mmto macie porownanie tyle samo rozumie ja ze slangu waszego " wykrzyzy" i innych ...
jesli " nie czai " dotyczylo tego jak traktuje sie tu nowych to nie czaje owszem; coz mysle ze to kwestia wychowania
a tak serio to nie pierwsze forum z jakiego korzystam
ale pierwsze na ktorym
nie czyta sie zadanego pytania; nie pytalem do kiedy pojezdze ( no coment ) tylko jak naprawic?? ; czytanie ze zrozumieniem czasem bywa trudne
co do odp - radio podglos, u mnie tez wyje , to poczatek konca , to serio nie pomagaja, rownie dobrz moge sprzedac suzi i kupic nowa vite ale czy to na tym polega ??
widac "ekipa" tak zafascynowana podnoszeniem w gore i extremalnymi zmianami (szanuje ta pasje) zapomniala ze generalnie forum bywa tez pomocne w sprawach technicznych zwyklym uzytk. vity , ktorzy szukaja tu pomocy aby oddawac sie swojej pasji jaka jest motoryzacja i probuja cos sami ponaprawiac nie koniecznie placac krocie u mechanikow
a wypowiedzi jak w tym watku smialo mozna wysadzic do dzialu nietechniczne
slaw dobrze prawi czy to dobry kierunek odp sobie sami
mysle ze koment do moich osobistych przemyslen sa zbedne
reasumujac wasz cyrk wasze malpy